Pratite nas na Facebooku


Pratite nas na Twitteru

Suradnja

Muzej je uspostavio vrlo dobro suradnju s odgojno-obrazovnim institucijama. Dječji vrtići i osnovne škole u svoje sadržaje često uključuju posjete muzeju, a na pozive za sudjelovanje u radionicama redovito se odazivaju. Ovu suradnju smatramo značajnom zato što ovim putem muzej dobiva nove posjetitelje koji će kasnije prerasti u redovitu publiku našeg i drugih muzeja.
Neposredno surađujemo s mnogim muzejima, centrima za kulturu, raznim društvenim udrugama te svim pojedincima koji na bilo koji način trebaju pomoć našeg muzeja.

kontakt: Mirjana Margetić, kustos- muzejski pedagog


Prilikom organizacije projekta ETNOFILm – Dani etnografskog filma u Rovinju, 30.3.-5.4.2009. Etnografski muzej Istre, Pazin uspostavio je izvrsnu suradnju sa tvrtkom Maistra d.d. iz Rovinja koja je omogućila smještaj autorima i gostima festivala u Hotelu „Park“, te prostor za održavanje radionica filmske montaže.
Hoteli i turistička naselja u Rovinju i Vrsaru


Prilikom organizacije projekta Pazi što jedeš 8. i 9. 11. 2013. u Puli, Etnografski muzej Istre, uspostavio je izvrsnu suradnju sa portalom Ruralna.hr, jednim od medijskih partnera manifestacije.
Ruralna.hr